Adoptere kystkulturminne Smia og naustet etter båtbygger Nils Skandfer

I dag var det mønsåsfest i smia på Renså som Astafjord kystlag har adoptere som et kystkulturminne. Det ble servert rundstykker,vafler,krydderkake og bålkaffe som var kokt inne i smia. Det var Anne Mari barnebarnet til Nils Skandfer som sto for serveringen. Nu er det sånn at når det er mønsåsfest skal det serveres en god konjakk . Pga. at alle hadde med seg bil var det ingen som kunne nyte den gode konjakken. Det  ble kastet  en skvett konjakk på veggen innvendig i smia å ønsket lykketil med bevaring av smia. Nils Ursin barnebarnet av Nils Skandfer  var til stede på mønsåsfest. I tillegg var Arne Harr med på feiringen. Nils Skandfer var onkel til Arne. Vi er nå startet med å fjerne torva på taket til naustet.


Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.