Nyttårskonsert på Huset i Havet torsdag 10 januar kl 19.00

Astafjord kystlag ønsker velkommen til Nyttårskonsert på Huset i Havet i Grovfjord torsdag 10 januar kl. 19.00.

Som dere ser av programmet vil dette bli en stor musikalsk opplevelse på Huset i Havet.

Nyttårskonsert med internasjonal besetning og stjernesopran

Arctimus sekstett byr på wienervals og operette i lag med ettertraktet operasolist.

Hun har norsk mor og tysk far, deler sin tid mellom Oslo og Berlin, og er aktuell med rollen som Eurydike i Glucks opera «Orfeo ed Euridice» i Potsdam. Hun vant i 2001 den norske finalen i Dronning Sonjas sangkonkurranse. Hun er en ettertraktet solist på europeiske scener… og hun kommer til Grovfjord 10. januar 2013! Sopranen Isa Katharina Gericke er årets solist på nyttårskonsertene som Arctimus sekstett skal servere på de sedvanlige fem stedene i Troms og Nordland mellom 9. og 13. januar. Konserten på Huset i Havet blir torsdag 10. januar kl. 19:00.

Som vanlig stiller Kultur i Troms med et utvidet Arctimus ensemble. Årets sekstett ledet av Erika Toth har hentet to medlemmer fra Europa: fiolinist Werner Dickel kommer fra Wuppertal og bratsjist Dénes Ludmány fra Budapest. Sammen med Runa Bergsmo på cello, Knut Erik Sundquist på kontrabass og Pål Magne Solbakk på bratsj skal de fremføre spesialarrangerte utgaver av kjent og kjært nyttårsrepertoar. På programmet står Strauss, Lehár, Kálmán, Rossini, Donizetti… Det blir vals, det blir polka, opera og operette – det blir gnistrende virtuost spill, forførende sang og humørfylt underholdning.

 

Ole- Magnus Ellefsen

Tel: 95045611

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.