Lørdagskafé på Huset i Havet i Grovfjord.

Astafjord kystlag har ansvaret for driften av lørdags kaféen fra 1 mai til 31 august. Kaféen er åpen fra kl 11.00 til kl.14.00. På onsdagene er det Huset i Havets venner som driver strikkekaféen fra kl 11.00 til kl 14.00.

Det er vanligvis mellom 40 og 80 personer som er innom kaféen for å kjøpe seg kaffe og vafler. Huset i Havet er blitt en fantastisk møteplass for bygdas befolkning. Her utveksles det erfaringer og kunnskaper, i tillegg til at en får høre nytt om det som skjer i bygda vår.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Lørdagskafé på Huset i Havet i Grovfjord.

  1. Elisabeth Opsahl sier:

    Hei,

    14. juli 2016 spiller jeg en lunsjkonsert i Skånland kirke, sammen med Maria (organist) og en fløytist. Vi tenkte at vi kanskje kunne spille noen stykker på kaféen på Huset i havet onsdag 13. juli, som en liten smakebit, siden vi likevel er «stasjonert» i Grov. Vi spiller for en vaffel og en kopp kaffe 🙂
    Gi meg tilbakemelding om dere vil vi skal komme?
    Vennlig hilsen Elisabeth Opsahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.