Fra Folkvang

Folkvang ligger godt fortøyd ved flytebryggen ved Huset I Havet. Vi fikk lagt på presenningen over båten først i november. En stor takk  til Even,Arne Kjell, Per Sandengen,Kjell Olsen, Ragnar Hansen og Hans Henrik.  Som hjalp til å montere presenningen. Nå er båten godt beskytte mott snø og regn.Vi har fått skiftet ut alle glidelåsen i presenningen til større og kraftigere glidelås. Dette gjorde arbeide enklere ved monteringen. Jeg vil også takke Fartøyversenret I Gratangen, Harstad Elektro og Harstad Elektronikk for en fin jobb og hyggelig sammarbeide i forbindelse med utbedringen av Folkvang. Jeg ønsker alle medlemmer/sympatisører og forretningsforbindelser fortsatt fin julefeiring og et godt nytt år.  Sendt fra en Samsung Mobil

Dette innlegget ble publisert i Brest 2012. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.