Konsert på Huset i Havet tirsdag 13 november kl 19.00 Denne konserten er i samarbeide med Troms fylkeskommune, musikk i Troms.

Hei !

Astafjord kystlag ønsker dere hjertelig velkommen til en trivelig konsert på Huset i Havet i morgen tirsdag 13.november kl 19.00.
Se vedlagt pressemelding.

Det blir salg av kaffe og vafler i forbindelse med konserten.
Bil: kr 150,-

Emne: Pressemelding fra Troms fylkeskommune ved Kultur i Troms – Romantico furioso
Duoen Erika Toth – Ann-Sofie Godø spiller lidenskapelig musikk på store og små steder i Harstad, Skånland og Finnmark.

Lidenskap er romantikkens språk, og lidenskap finnes i europeisk musikk fra 1800-tallet men også andre epoker og andre land. Dette vil komme godt frem når fiolinisten Erika Toth og pianisten Ann-Sofie Godø presenterer et nytt repertoarutvalg fra sitt suksessprosjekt «Romantico furioso». Gjennom lidenskapelig og virtuos fremføring tar de oss med til europeiske og latinamerikanske land, der vi blant annet vil treffe flere fiolinvirtuoser som Ries og Rubinstein, som omsatte sin lidenskap for instrumentet til intense og vakre komposisjoner. Det blir hete følelser, det blir melodi, det blir rytme, til og med dans, fra menuett til tango.
I løpet av en to ukers turné vil Erika og Ann-Sofie glede et variert publikum fra Finnmark og Harstad-området med forrykende spill og underholdende formidling. Produksjonen «Bonbons» fra Troms fylkeskommune i september besøkte både tradisjonelle arenaer og mindre vanlige konsertsteder, og dette videreføres i «Romantico furioso»-turneen. Denne gangen er det kulturhus, kirke, sykehus, bedriftskantine, museum, galleri og bibliotek som vil gi musikerne muligheten til å treffe et bredere publikum. Finnmark-delen av turneen er et samarbeid innenfor Landsdelsmusikerordningen i Nord-Norge på tvers av fylkesgrensene. Det er Scene Finnmark som tar imot Erika og Ann-Sofie for fem konserter på den velprøvde konsertserien «Godt selskap».

Turnéplan «Romantico furioso» uke 46-47:

. 13. nov kl. 11:30 – Lunsjkonsert i Kafé Solan, Harstad sykehus

. 13. nov kl. 19:00 – Huset i Havet, Grovfjord

. 14. nov kl. 20:00 – Grenselandmuseet, Kirkenes
. 15. nov kl. 20:00 – Vadsø bibliotek
. 16. nov kl. 20:00 – Miljøbygget Tana

. 17. nov kl. 21:30 – Perleporten kulturhus, Honningsvåg

. 18. nov kl. 20:00 – Elvebakken kirke, Alta

. 22. nov kl. 11:30 – Lunsjkonsert i foajeen 2. etg., Harstad kulturhus

. 24. nov kl. 13:00 – Galleri NordNorge, Harstad

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.